Foto: ©Mónica Lou
Foto: ©Pedro Vidal

"Hauríem de considerar perduts els dies en què no hem ballat almenys una vegada."  Friedrich Nietzsche.

 

Benvinguts al CDC, el Centre de Dansa de Catalunya.

El nostre centre de 600 m2 és el resultat de la nostra experiència com a Primers Ballarins a nivell internacional durant dues dècades.

  La nostra filosofia de treball és arribar a transmetre el respecte i l'amor que la dansa en totes les seves facetes pot oferir-nos.

Per experiència sabem que la serietat en les classes, el rigor en la preparació de cada espectacle i insistir en el detall són primordials per a aconseguir un resultat òptim.

 

    Roser Muñoz Joan Boix

      Directors CDC

Lian Sanchéz, alumna de fromación-3 contractada pel Ballet du theatre du Capitole de Tolosa, França,

July 13, 2020

A partir d'aquest agost la  Lian formarà part de la companyia Francesa. Quatre cursos passats a la nostra escola i residència. Li desitgem tot el millor a una alumna que no ha parat de progressar.

Arnau Velàzquez, alumne de fromació 4 contractat pel Ballet Nacional de Croacia

January 20, 2020

Aquest darrers 2 mesos  ja va estar ballant a la producció de l'Òpera "Mort a Venècia" a la Royal Òpera House de Londres. Així que estem molt contents, per ell i evidentment per nosaltres !! Moltes Felicitats  Arnau!!

Concert de Reis a RTVE amb Saïd Ramos

January 02, 2020

Saïd Ramos, alumne de Formació, va actuar en el concert de reis de RTVE com a guanyador de la primera edició de el Concurs televisiu "Prodigis" 

Maria Galipienso, alumna de Formació a l'Òpera de Niça

November 04, 2019

 Maria Galipienso, alumna de Formació-4,  fa unes setmanes que esta  treballant a França, contractada per l'Òpera de Niça per el Ballet "Pas de dieux" al desembre a l'Òpera Francesa.

Tornada a l'escola, CDC a "La vanguardia"

September 18, 2019

Entrevista a Joan Boix, sobre el nostre centre.

Joana Torello, alumna de fromación-4 contractada pel Ballet du theatre du Capitole de Tolosa, França,

January 01, 2020

Joana, ha estat contractada per formar part en la companyia francesa (on també van treballar els seus professors de CDC) Alumna exemplar, ha estat tot un plaer treballar amb ella aquests anys. Li desitgem una bella carrera i amb una de les millors companyies de França. Toi, Toi, Toi

Ada González, Ballarina Solista de l'Òpera Nacional de Bucarest, Romania ballarà en la nostra "Giselle"

April 21, 2019

Ada González (Ballarina solista de l'Òpera Nacional de Bucarest) ens dóna el plaer de tornar a "casa" com a ballarina Convidada en els nostres espectacles de "Giselle" d'aquesta temporada. Un privilegi per als nostres alumnes actuals poder compartir escenari amb els seus predecessors, referents i mostres del treball del nostre centre! Teatre Joventut 11,12 de maig 2019 Centre Cultural de Terrassa 19 de maig.

Julia Figueres, alumna contractada pel NEW Junior Ballet Dortmund, Alemanya

April 21, 2019

Felicitats a Julia Figueres, alumna de Formació 4, que ha aconseguit a partir d'agost un contracte amb el NRW Junior Ballett Dortmund dirigit per Xin Peng Wang.Y També estarà amb en l'English National Ballet per a la producció de "Ventafocs" Alumna exemplar durant aquests anys. Molta Merda Julia !! Toi, toi, toi !!!

Saïd Ramos al concurs "Prodidios"

January 01, 2020

​El nostre alumne de formació saïd Ramos, concursant del programa de televisió "Prodigios" de TV Espanyola

BECA HORMIGÓN - TORRADO

March 26, 2019

Gran oportunitat per a estudiants que vulguin estudiar exclusivament en CDC.CENTRI DE DANSADE CATALUNYA  sota la direcció de Roser Muñoz i Joan Boix.
Beca trianual per a despeses d'allotjament, manutenció i transport. La quantia total destinada a aquesta beca serà de DOTZE MIL € (12.000€) que es dividiran en tres períodes de QUATRE MIL € (4.000€) per any escolar i que es destinaran exclusivament al finançament de les despeses d'allotjament, manutenció i transport de l'estudiant seleccionat pel jurat. 
La residència triada per a albergar l'estada de l'alumne/a seleccionat/a està vinculada directament al Centri de Dansa de Catalunya però el benefiaciario/a de la beca pot triar una altra residència diferent a la proposta per la Casa de la Dansa.

1 / 2

Please reload

© 2021 per Centre de Dansa de Catalunya. 

Centro autorizado

DIRECCIÓN

C/ Modern 28

L´Hospitalet de Llobregat

08902. Barcelona

info@cdcbarcelona.com

Tel: 93 3320719 

HORARIO DE APERTURA

Lunes-Viernes 14:00-21:30pm

​Sábado 09:00-14:00